OKUL YOLUNDA GÜVENDEYİM

Değerli Velilerimiz,
Öğrencilerimiz ve sizlerin huzur ve mutluluğu adına Polar Teknoloji Geliştirme Merkezi ile bir anlaşma yapıp SERVİSCELL servis takip hizmetini sizlerin kullanımına sunmuştuk. Bu sene de Serviscell kullanmaya devam edeceğiz.
Çocuklarınızın servis hareketlerinden sms ve arama yoluyla haberdar edileceksiniz.
Sistemi daha verimli kullanmak adına SERVİSCELL uygulamasını App Store veya Google Play dan indirerek servislerinizin anlık hareketlerini ve güzergahlarını da takip edebilirsiniz. Öğrenciniz bir sonraki gün gelmeyecekse uygulama üzerinden servis şoförünüze bilgi verebilirsiniz Uygulamayı indirdikten sonra şifremi unuttum kısmından cep telefonu numaranızı girerek uygulama şifrenizi alabilirsiniz.

OKUL YOLUNDA GÜVENDEYİM
Son Güncelleme: 29 Kasım 2022